TJENESTER

RE Entreprenørforretning er opptatt av å kunne tilby mange tjenester, blant annet: Innvendig og utvendig oppussing, totalrehabilitering av bad, tilbygg, garasje, legging av tak, sparkling og maling, drenering, oppbygging av hager, planering, og mye mer. Ta kontakt for en befaring.
Totalrehabilitering av baderom

Oppussing av baderom krever stor nøyaktighet for å unngå ubehagelige overraskelser i fremtiden. Velger man en entreprenør med manglende fagkunnskaper kan det få store økonomiske konsekvenser på et senere tidspunkt. Vi holder oss  oppdatert på regler og normer for våtrom, noe som gjør det trygt å velge oss. Etter gjennomført prosjekt utarbeider vi nødvendig dokumentasjon for alle fag på ditt bad.

Innvendig og utvendig oppussing

Vi foretar rehabilitering og opppussing av gamle hus, fasade, rom og kjøkken. Vi har kompetanse innen de fleste tjenester innen oppussing, rehabilitering og andre byggetjenester. Dette gjelder såvel utvendig som innvendig rehabilitering.

Legging av tak

RE Entreprenørforretning er det trygge valget når du ønsker et nytt tak basert på spisskompetanse og kvalitetsmaterialer. Å legge tak er en krevende oppgave dersom man mangler erfaring og kunnskap. Vi har jobbet med å legge tak i mange år og har dette som ett av våre viktigste satsningsområder. Vi har også erfaring med montering av Velux takvinduer.

© 2018

RING OSS: 479 07 732